Saturday 14 July 2012

Market!

We hebben de afgelopen periode op verschillende marktjes gestaan met onze zelfgemaakte spulletjes. Een nieuwe ervaring en zo leuk om te doen! Hieronder een indruk van de spulletjes die we verkopen in onze kraam...





En elke keer  hangt ons naambordje boven de kraam met een verse appel en peer...


Op zaterdag 21 juli a.s. staan we op de jaarmarkt in "de Maten" vlakbij Ter Apel. We hebben weer allerlei nieuwe spulletjes gemaakt want er moest wel weer wat aangevuld worden!
Daarna houden we even vakantie en in september gaan we weer vrolijk verder, ik hou jullie op de hoogte.


Fijne zondag!

Friday 6 July 2012

Green and white

Een groen-witte post deze keer!

De hortensia Annabelle bloeit uitbundig, ik vind ze echt prachtig met die enorme bloembollen. Gelukkig staan allemaal nog mooi rechtop, na een regenbui kan dat er wel eens heel anders uitzien...Zowel in de voor- als achtertuin hebben we er een border vol mee staan. Het is één grote bloemenzee.

 




Ook in huis wat kleuren van buiten...deze hortensia was eerst spierwit, hij begint nu in te drogen en krijgt een mooie lichtgroene kleur. Ik laat hem nog maar even zo staan, totdat hij bruin begint te kleuren...dan gaat ie de kamer uit.


De paspop is in zomerse sferen...een zonnehoed met een krans die ik heb gemaakt van vrouwenmantel uit eigen tuin. Het was een probeersel, maar hij droogt mooi in...



En tenslotte een "plukje" Annabelle in een soeplepel...heel simpel maar zo'n mooi plaatje!




Als de bloemen buiten gaan indrogen kan ik er weer volop kransen van gaan maken!
Maar laat het eerst nog maar even lekker doorzomeren want nog 2 weekjes werken en dan heb ik 5 weken zomervakantie! Heerlijk ik heb er zin in!


Fijn weekend!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails