Wednesday 11 March 2009

All kinds of everything


Een bericht over van alles en nog wat…

Om te beginnen dit gipsen maskertje dat mijn dochter afgelopen weekend heeft geverfd en versierd. Ze heeft er zo haar best op gedaan en hij is zo leuk geworden dat ik hem maar even op de foto heb gezet.

A post about all kinds of everything…

Starting with this mask, my daughter painted and decorated it last weekend. I think she did a very nice job and I like the mask so much that I took a picture of it.


Verder ben ik weer eens wat aan het schuiven geweest met spulletjes. Ik heb inmiddels 2 vrijstaande huizen! (ja, ja ik had nog 1 in bestelling en die is inmiddels binnen). Verder heb ik lavendel in mijn witte potten gedaan en voor het echte voorjaarsgevoel een wit haantje erboven op gezet.

And I moved over some items, I got my second house (it was ordered a while ago), I put some lavender in the white flowerpots and for the real spring feeling I placed a cock on top.

Op het maandelijkse avondje bloemschikken heb ik dit bloemstuk gemaakt, maar de witte druifjes kwamen al zo snel uit dat het allemaal heel rommelig werd. Daarom heb ik er maar wat afgeknipt en op kleine vaasjes gezet.

On the flower-arranging course I made this arrangement, but the white hyacinths grew so fast that it became very chaotic. So I cut a few and put them in little vases.Verder heb ik vorige week de 100e volger van mijn blog mogen begroeten. Ongelooflijk dat het er al zo veel zijn….

De100e is: Anita van Champagne Chic. Deze bloemen zijn voor jou Anita!
(En natuurlijk ook voor alle andere volgers...)

And last week I welcomed my 100e follower! Unbelievable that there are so many already…

Number 100 is: Anita of
Champagne Chic. These flowers are for you!
(and of course for all my other followers...)


Tenslotte werd ik deze week verrast met maar liefst 4 awards. Deze kreeg ik Barbara van Barbara’s Countryhome, Ute van Schwesterherz Unna en van Sabine van Rosen Herz.

And finally I was awarded 4 times last week. This award I received from: Barbara of Barbara's Countryhome, Ute of Schwesterherz Unna and Sabine of Rosen Herz.


En deze kreeg ik van Frederica van Sweet as a Candy

And this one I received from Frederica of Sweet as a Candy


Dames hartelijk bedankt voor deze waardering en natuurlijk vind ik het heel leuk dat jullie hier graag komen kijken, maar dat hoeft voor mij niet altijd uitgedrukt worden in het geven van een award. Ik vind het al geweldig als iemand de moeite neemt om een reactie te plaatsen bij een bericht en het contact dat je daardoor met elkaar krijgt vind ik al heel bijzonder. En zo langzamerhand vliegen er al zoveel awards heen en weer over het web, dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Daar komt nog bij dat ik het erg moeilijk vind om awards uit te delen...(zie mijn post "Framed"). Voor mij verdienen jullie het allemaal!

Ladies thank you so much for your appreciaton and of course I enjoy your visits to my blog very much, but in my opinion this has not always have to be awarded. Just taking the effort to give a reaction on a post I appreciate very much. And the contacts you get with each other are very special I think. Gradually so many awards are crossing the web that I cannot keep apart one from the other. And as I mentioned in my post "Framed" I think it is very hard to select blogs that deserves an award. So, for me you deserve it all!


Till next time!

26 comments:

.. said...

Hello Bertina♥
Beautiful arranges with natural elements have you done!!
Spring is coming!!!!
Have a nice day, hugs!!

Yvonne said...

wat een ontzettend leuk masker heeft je dochter gemaakt, vond ze vast heel erg leuk om te doen !
wat een lieve witte druifjes op die glaasjes, staat gezellig, en ook je potten met lavendel, erg leuk !
ik heb die kipjes ook nog, maar dan in roestkleur, alleen heb ik op het moment geen planten meer in huis haha, dus ze liggen nog in de schuur...
Mooie foto's weer Bertine, altijd genieten bij jou op de blog!
groetjes Yvon

Freekje -Buitenleven in de Binnenstad- said...

Ik zie dat je dochter de creativiteit ook in haar genen heeft :)
Mooi masker hoor!
Gefeliciteerd met je 100ste volger! Wat ontzettend gaaf om zoveel belangstelling te krijgen, je blijft ons boeien! Thanks, Freekje

Joie de Vivre 1895. said...

Hallo Bertina!
Mijn zoveelste bezoekje maar mijn eerste berichtje aan jouw!
Bedankt voor je inspiratie en je leuke ideeen! Heerlijk om naar de foto's te kijken en je berichtjes te lezen!
Groetjes Esther

G-STYLE said...

Hoi Bertina,
allereerst moet je je dochter even een dikke pluim geven voor het mooie masker ,ook al zo creatief !!
Weer prachtige foto's op je blog ,ik vind die kleine glaasjes met die witte druifjes zooo mooi,de rest ook hoor maar dat heeft iets fragiels en teer ,het doet me echt aan het prille voorjaar denken.....
tot de volgende keer,groetjes Gea

Heidi said...

Goh, ik weet niet waar ik moet beginnen...oh ja, eerst je dochter haar talent! Prachtig geverfd(talentje in de dop) én dan je lavendel, ik heb meteen zin om naar het tuincenrum te gaan!Wat staan ze leuk in die potten!
Ook je bloemstukje en de flesjes zijn prachtig!(vind die flesjes zo'n leuk idee)En van de awards snap ik heel goed, dat je zoveel volgers hebt is helemaal leuk maar je hebt ook een hele frisse blog met geweldige post keer op keer!
Groetjes heidi

Bonjade said...

Wat weer een leuke post....en van harte met je awards.
Jeetje 4 tegelijk.....is je prijzenkast wel zo groot?
Maar dik verdiend hoor.
Fijne avond

Sunday Roses said...

...danke für die schönen Fotos. Auch ich tue mich sehr schwer, Awards zu verleihen...
LG
Beate

Miranda said...

Leuk hoor al die awards. En je hebt ze zeker verdient. Groetjes en vooral zo doorgaan, zodat wij mee mogen genieten van al dat moois.

Little Old Cottage said...

I like your flowers and your decoration.

Now the spring has to come in Europe.

Yvette

Les Cotrions said...

Hello my friend! Your daughter is so clever! Marvellous mask she made! I love all your floral arrangements...the lavander in the white pots are faboulous!
Congratulations on your awards! You know...you have a fantastic blog and you're a wonderful woman!
Have a nice week end!
Warm hugs
Vale

Unsere kleine Farm said...

Ich liebe Traubenhyazinthen! Sehr schöne Blumenarrangements hast Du da gezaubert! Hab' gar nicht gewusst, dass Lavendel in der Wohnung auch gedeiht... Mal ausprobieren! Alles Liebe! Erika

Muggensteekjes said...

Hoi Bertina,
ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen, vind je werkstuk met de druifjes erg mooi en ook de lavendel met kipjes, heerlijk al dat frisse wit in huis, geeft een scandinavisch gevoel.En van harte hoor met zoveel volgers en je awards, echt verdiend.
Fijn om hier weer te zijn geweest, fijne dag nog groetjes Ingrid.

Mayflower said...

Hoi Bertina, dat is zeker een foto waard het maskertje dat je dochtertje zo mooi versierd heeft, een complimentje van mij voor haar.
Je twee vrijstaande huizen staan mooi zo bij elkaar zo met de lavendel èn de witte haantjes, echt leuk.
Gefeliciteerd met je 100ste volger, niet vreemd hoor, want je heb een prachtige Blog.
Fijne dag en tot de volgende keer.
Groetjes Mea

Welkom said...

Ik dank je zeer voor de bloemen!!, ik krijg heel graag bloemen (gebeurt niet al te vaak, hi).
En een prachtige bos is het!

Wat een geweldig masker, je dochter is al net zo creatief als haar moeder!
En lavendel,... is mijn favoriet, heerlijk!

Groetjes Anita

peet said...

hallo Bertina
Wat een Super mooi masker en zo mooi geschilderd , een dikke pluim voor je dochter .
Wat een heerlijk voorjaars gevoel krijg ik van de mooie foto`s .
Laat maar komen dat voorjaar 1

En nog gefeliciteerd met je awards .

Groetjes Peet

sylvia said...

hallo Bertina...nou nou je hebt het druk gehad en ook het masker van je dochter is helemaal leuk!! ze heeft talent...ze werkt zo netjes...zeker een geduldig type? je bloemenarangemanten zijn ook helemaal top!!

Janine said...

.........., hoor je het?? Nee hé? Dat komt omdat ik er stil van ben, meid wat heb je weer mooie dingen neer gezet, dat bleomstuk is het einde, en je deko!!! Toppie!!!!!!!!!!!!!!, Kan ik je niet inhuren om mijn keuken te dekoreren, hahahaa. Fijn weekend, oeps, bijna vergeten, Kompliment aan je dochter, heel mooi gedaan!!! Hut ab! cu.

sylvia said...

wat een geweldige blog heb je
ik heb je meteen op mijn blogrol gezet!!!

Pink Princess said...

Hoi, ik heb sinds dit moment je blog gevonden en ben echt onder de indruk. Wat een boel gezelligheid allemaal en wat een leuke ideetjes doe ik op.

Die flesjes zijn ideaal he, ik bewaar ze ook altijd, lol.

Groetjes van Marian

Jeanette said...

ik hobbel er weer achter aan...beetje druk laatste tijd maar ik wil zo graag alles bijhouden, dus sjees ff door je post heen. zoefffff.......

zo, dat was weer genieten bertina, prachtige foto`s weer en lavendel heb ik ook vaak binnen, wil heel goed hè. ik heb op moment viooltjes in de vensterbank staan, haha..ik en viooltjes lach m`n moeder altijd uit als ze weer bij de viooltjes bakken staat, maar deze kon ik niet laten staan vanwege de prachtoge oudroze kleur...

fijn weekend en lieve groet van mij
-x-

My name is Riet said...

Ben hier voor het eerst en ik heb mijn ogen uitgekeken. Wat een prachtige blog. Ben gelijk een volger geworden. Geweldige foto's en ik doe zoveel ideeen op. Dank je wel. Complimenten aan de dochter voor het masker. Zo leuk.
Groeten Riet

the wild raspberry said...

what beautiful flowers.
i love all your white "stuff"...very pretty.
warmly,
chasity

Anonymous said...

Heeej Bertina,
Ben je ook zo weg van die witte druifjes ?! Ze staan prachtig in al die flesjes. Ik vind ze super...en het mooie is straks kunnen ze zo de tuin in ! Ik ga ze allemaal in m'n witte border planten.
Fijne week toegewenst, Janneke.

Anonymous said...

Hallo Bertina,
Gefeliciteerd met je awards!
Het ziet er opnieuw weer prachtig uit. Ik ben zo benieuwd waar je woont. Eind maart ben ik een weekendje op de Veluwe, is het daar in de buurt?
Want als dat zo is, kom ik je graag en je mooie huis natuurlijke even opzoeken.
groetjes en een fijne week,
Anja

Petra said...

Hoi bertina,
Wat een schitterende blog heb je, vol inspiratie en mooie foto`s (vooral die van de koe is dochterlief haar favoriet :-)) Je kipjes heb ik ook, maar dan in bruin(roest) ze staan al bijna 10 jaar in de tuin en ben ze nog steeds niet zat. Je slinger is ook erg leuk! Ik blijf je volgen!
Geniet van het mooie weer vandaag! Groeten van Petra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails